#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020


Γλυκάκια με χαλβά και σοκολάτα

½ κιλό χαλβάς (του εμπορίου) βανίλια ή σοκολάτα
3 κουταλιές ταχίνι
250 γραμμάρια  σοκολάτα υγείας
½ ποτήρι γάλα σόγιας
200 γραμμάρια στραγάλι αφράτο
Κακάο

Ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά. Λιώνουμε  το χαλβά και τον προσθέτουμε στη σοκολάτα μαζί με το ταχίνι. Τρίβουμε (σε σκόνη) το στραγάλι και ρίχνουμε λίγο – λίγο στο μίγμα. Το «δουλεύουμε» καλά με τα χέρια και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα καλύπτουμε με κακάο, το οποίο έχουμε αδειάσει σε ρηχό μεγάλο πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου