Κυριακή 1 Μαρτίου 2020
Γλυκάκια με χαλβά και σοκολάτα
½ κιλό χαλβάς (του εμπορίου) βανίλια ή σοκολάτα
3 κουταλιές ταχίνι
250 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
½ ποτήρι γάλα σόγιας
200 γραμμάρια στραγάλι αφράτο
Κακάο
Ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά.
Λιώνουμε το χαλβά και τον προσθέτουμε
στη σοκολάτα μαζί με το ταχίνι. Τρίβουμε (σε σκόνη) το στραγάλι και ρίχνουμε
λίγο – λίγο στο μίγμα. Το «δουλεύουμε» καλά με τα χέρια και αφήνουμε στο ψυγείο
για μισή ώρα.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα καλύπτουμε με κακάο, το οποίο
έχουμε αδειάσει σε ρηχό μεγάλο πιάτο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου