#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020


Φασολάκια με πατάτες και κολοκυθάκια

2 κιλά φασολάκια φρέσκα καθαρισμένα γύρω – γύρω
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες  
1 κιλό κολοκυθάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ποτήρι λάδι
2 ψιλοκομμένες τομάτες
2 κουταλιές τομάτα πελτέ
1 ½ ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την τομάτα, το πιπέρι και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε να βγουν τα αρώματα τους και ρίχνουμε τα φασολάκια, τις πατάτες και τα κολοκυθάκια κομμένα σε μέτρια κομμάτια, τις τομάτες, τον μαϊντανό και το αλάτι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το νερό.
Μόλις πάρει βράση το φαγητό μας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για περίπου μισή ώρα ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου