Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020
Ρεβίθια με πιπεριές
5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 πιπεριές πράσινες
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
¾ ποτηριού λάδι
½ ποτήρι κρασί
½ ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Βράζουμε τα ρεβίθια με μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα
σουρώνουμε. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τα
κρεμμυδάκια Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί.
Σε μικρό ταψί αδειάζουμε τα ρεβίθια και το μίγμα της κατσαρόλας.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κρασί
και το νερό και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου σε μέτρια θερμοκρασία.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου