#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020




Ρεβίθια με πιπεριές

½ κιλό ρεβίθια
5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 πιπεριές πράσινες
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
¾ ποτηριού λάδι
½ ποτήρι κρασί
½ ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι

Βράζουμε τα ρεβίθια με μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα σουρώνουμε. Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τα κρεμμυδάκια Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί.
Σε μικρό ταψί αδειάζουμε τα ρεβίθια και το μίγμα της κατσαρόλας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κρασί και το νερό και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου σε μέτρια θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου