#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Πιττάκια με ζαμπόν και τυρί




350 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
350 γραμμάρια τυριά κίτρινα τριμμένα
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα
½ ποτήρι λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο πάρει (περίπου ½ κιλό)
Λάδι για τα άλειμμα

Χτυπάμε σ’ ένα δοχείο τα αυγά και προσθέτουμε το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι που το ρίχνουμε λίγο – λίγο μέχρι να έχουμε ένα χυλό μέτριο.
Λαδώνουμε και αλευρώνομε μικρά φορμάκια και ρίχνομε με μια βαθιά κουτάλα το μίγμα μας.

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο  μέχρι να ροδίσουν (περίπου 40 λεπτά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου