Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016
Πιττάκια με ζαμπόν και τυρί
350
γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
350
γραμμάρια τυριά κίτρινα τριμμένα
4 αυγά
1 ποτήρι
γάλα
½ ποτήρι
λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι που
φουσκώνει μόνο του όσο πάρει (περίπου ½ κιλό)
Λάδι για τα
άλειμμα
Χτυπάμε σ’
ένα δοχείο τα αυγά και προσθέτουμε το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το
αλεύρι που το ρίχνουμε λίγο – λίγο μέχρι να έχουμε ένα χυλό μέτριο.
Λαδώνουμε
και αλευρώνομε μικρά φορμάκια και ρίχνομε με μια βαθιά κουτάλα το μίγμα μας.
Ψήνουμε σε
μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν (περίπου
40 λεπτά).
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου