#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Γιαούρτι με δυόσμο και πιπεριά



Είναι πολύ καλό συνοδευτικό για ψητά κρέατα. Μπορεί να αντικαταστήσει το τζατζίκι  στο σουβλάκι. Δροσερό και νόστιμο.

Δύο κεσεδάκια γιαούρτι 
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
¼ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένη
5 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι


Σε ένα δοχείο ρίχνουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε  την πιπεριά, το δυόσμο, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι τη χρήση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου