Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016
Γιαούρτι με δυόσμο και πιπεριά
Είναι πολύ
καλό συνοδευτικό για ψητά κρέατα. Μπορεί να αντικαταστήσει το τζατζίκι στο σουβλάκι. Δροσερό και νόστιμο.
1 πράσινη
πιπεριά ψιλοκομμένη
¼ ματσάκι
δυόσμο ψιλοκομμένη
5 κουταλιές
λάδι
1 κουταλιά
ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Σε ένα
δοχείο ρίχνουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε
την πιπεριά, το δυόσμο, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι τη χρήση του.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου