#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Εύκολη ανοικτή τυρόπιτα



Για τη ζύμη:
½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ ποτήρι του νερού λάδι
½ ποτήρι του νερού κρασί
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Λίγο αλάτι
Για τη γέμιση:
½ κιλό τυρί φέτα
3 αυγά
Πιπέρι
Ρίγανη
½ ποτήρι του νερού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
Λάδι για το άλειμμα

Φτιάχνουμε το ζυμάρι ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Το βάζουμε σε ένα λαδωμένο μέτριο ταψί και το απλώνουμε απαλά με τα δάκτυλα να καλύψει τη βάση και λίγο τα τοιχώματα. 
Θρυμματίζουμε τη φέτα και την απλώνουμε πάνω στη ζύμη.
Χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το πιπέρι και τη ρίγανη. Με κουτάλι χύνομε πάνω στο τυρί να το καλύψει.

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (στον αέρα) μέχρι να ροδίσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου