#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Γλυκό ή αλμυρό σνακ σε ελάχιστα λεπτά!

 

  Σε έπιασε λιγούρα και θέλεις επειγόντως ένα γλυκάκι; Αν έχεις φύλλο σφολιάτας , πραλίνα φουντουκιού και λίγη ζάχαρη το έφτιαξες στη στιγμή!

  Στο ένα φύλλο σφολιάτας απλώνεις μέχρι τη μέση πραλίνα φουντουκιού  και σκεπάζεις με το άλλο μισό να καλυφθεί.

  Κόβεις στη μέση και μετά μικρές λωρίδες, περίπου ένα δάκτυλο. Την κάθε λωρίδα τη στριφώνεις λιγάκι και την τοποθετείς σε ταψί με λαδόκολλα.

  Συνεχίζεις με το άλλο φύλλο.

  Αν θέλεις πασπαλίζεις με λίγη ζάχαρη.

  Με ένα πινέλο τα λαδώνεις ελαφρά και ψήνεις σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

  Γίνονται περίπου 40 κομμάτια.

  Με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο γρήγορα μπορείς να κάνεις και αλμυρά σνακ. Αντί για πραλίνα βάζεις λιωμένη φέτα ή διάφορα τριμμένα τυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου