#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Τρουφάκια σοκολάτας

Γλυκάκια, που γίνονται σε ελάχιστα λεπτά και τρώγονται εξίσου γρήγορα!

1 1/2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 κουταλιές κακάο ή σοκολάτα σκόνη
100 γραμμάρια βούτυρο
125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
τρούφα για την επικάλυψη

  Σπάμε σε χοντροκομμένα κομμάτια τα μπισκότα.    Ρίχνουμε σε ένα δοχείο το 1/4 από το γάλα, το βούτυρο και τη σοκολάτα και τα βάζουμε για 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (αν δεν έχουμε, ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο και λιώνουμε καλά, μέσα στο μίγμα, τη σοκολάτα). 
 Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός της τρούφας και ανακατεύουμε να ενοποιηθούν. Αφήνουμε στο ψυγείο για 15 περίπου λεπτά. Πλάθουμε μπαλάκια και τα καλύπτουμε με τρούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου