Παρασκευή 9 Απριλίου 2021
Τρουφάκια σοκολάτας
Γλυκάκια, που γίνονται σε ελάχιστα λεπτά και τρώγονται εξίσου γρήγορα!
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 κουταλιές κακάο ή σοκολάτα σκόνη
100 γραμμάρια βούτυρο
125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
τρούφα για την επικάλυψη
Σπάμε σε χοντροκομμένα κομμάτια τα μπισκότα. Ρίχνουμε σε ένα δοχείο το 1/4 από το γάλα, το βούτυρο και τη σοκολάτα και τα βάζουμε για 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων (αν δεν έχουμε, ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο και λιώνουμε καλά, μέσα στο μίγμα, τη σοκολάτα).
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός της τρούφας και ανακατεύουμε να ενοποιηθούν. Αφήνουμε στο ψυγείο για 15 περίπου λεπτά. Πλάθουμε μπαλάκια και τα καλύπτουμε με τρούφα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου