#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020



Χοιρινό με λουκάνικα και πιπεριές

2 κιλά χοιρινό (τηγανιά)
4 μεγάλα λουκάνικα
2 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
1 πορτοκαλί πιπεριά
2 κρεμμύδια
5 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι κρασί
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι
Πιπέρι
ρίγανη

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε βαθύ δοχείο. Προσθέτουμε τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες, τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε λωρίδες, τις σκελίδες σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και περιχύνουμε με το κρασί. Τα αφήνουμε σκεπασμένα για δύο περίπου ώρες. Στραγγίζουμε καλά και αδειάζουμε σε ταψί, στο οποίο έχουμε απλώσει αρκετά μεγάλα φύλλα λαδόχαρτο. Τυλίγουμε καλά και δένουμε με σπάγκο.  Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό μέσα στο ταψί και ψήνουμε αρχικά στους 180 βαθμούς και μετά στους 150 για πέντε ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου