#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020


Τάρτα με μανιτάρια

Για τη γέμιση:
1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους ή μία μεγάλη κονσέρβα.
4 πράσα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
200 γραμμάρια τριμμένο τυρί νηστίσιμο
½ ποτήρι λάδι
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
½ ποτήρι γάλα σόγιας
5 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Για το ζυμάρι:
½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
¾  ποτηριού λάδι
¾  ποτηριού κρασί
Μία πρέσα αλάτι


Ανακατεύουμε τα υλικά για το ζυμάρι και το απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί, να καλύψει και λίγο από τα πλαϊνά.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τα πράσα κομμένα ροδέλες και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Σοτάρουμε και ρίχνουμε τα μανιτάρια, ανακατεύοντας για να μην κολλήσουν. Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει το μείγμα μας.
Αδειάζουμε στο ταψί με τη ζύμη και απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 περίπου λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου