#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Κορμός γεμιστός με κρέμα φουντουκιού


 Για το παντεσπάνι:
4 αυγά

11/2 φλιτζάνι ζάχαρη

11/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 φακελάκι βανίλια

Για τη γέμιση: 250 γραμμάρια κρέμα φουντουκιού

Για την κάλυψη: 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, χτυπημένη καλά.

κόκκοι σοκολάτας

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν, προσθέτουμε την βανίλια και το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθούν τα υλικά.

Απλώνουμε το μίγμα στη λαμαρίνα του φούρνου, στην οποία έχουμε απλώσει ένα λαδόχαρτο. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο  περίπου 20 λεπτά. Βγάζουμε και αναποδογυρίζουμε σε λαδόχαρτο. Αφαιρούμε το λαδόχαρτο που ψήσαμε και τυλίγουμε ρολό.

Αφήνουμε μέχρι να κρυώσει, ανοίγουμε και απλώνουμε την κρέμα φουντουκιού. Τυλίγουμε ξανά και τοποθετούμε σε πιατέλα και καλύπτουμε με την κρέμα γάλακτος. Σκορπάμε κόκκους ή νιφάδες σοκολάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου