#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Μπακαλιάρος, παραδοσιακός και νόστιμος


Καθόλου δύσκολο δεν είναι να πετύχουμε τον τηγανητό μπακαλιάρο αρκεί να προσέξουμε αρχικά στο ξαρμύρισμα και κατόπιν το χυλό που θα βουτήξουμε τα κομμάτια πριν τα τηγανίσουμε.
 Κόβουμε το φύλλο του μπακαλιάρου σε μέτρια κομμάτια, τα ξεπλένουμε καλά και τα τοποθετούμε σε δοχείο με νερό, το  οποίο αλλάζουμε κάθε τέσσερις ώρες. Για ένα καλό ξαρμύρισμα χρειάζονται 24 περίπου ώρες.
Για να παρασκευάσουμε το χυλό βάζουμε σε δοχείο 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ, 1 κουταλάκι ζάχαρη  και 1/2 κουταλάκι αλάτι. Ρίχνουμε μπύρα ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε ένα χυλό σαν κόλλα.  Βουτάμε ένα - ένα τα κομμάτια του βακαλάου και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου