#jsddm { margin: 0; padding: 15px; z-index:1000000000; position:relative; } #jsddm li { float: left; list-style: none; font: 12px Tahoma, Arial; } #jsddm li a { display: block; white-space: nowrap; margin:1px 3px; border: 1px solid #AAAAAA; background: #440909; background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#F75A5A), to(#440909)); background: -moz-linear-gradient(top, #F75A5A, #440909); padding: 5px 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; text-shadow: #ffffff 0 1px 0; color: #F1B6B6; font-size: 15px; font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif; text-decoration: none; vertical-align: middle; } #jsddm li a:hover { background: #861717; } #jsddm li ul { margin: 0; padding: 0; position: absolute; visibility: hidden; border-top: 1px solid white; } #jsddm li ul li { float: none; display: inline; } #jsddm li ul li a { width: auto; background: #863D3D; } #jsddm li ul li a:hover { background: #863D3D;

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Μπακαλιάρος με σπανάκι και πράσο

1 φύλλο μπακαλιάρος παστός
1 1/2 κιλό σπανάκι
4 πράσα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
6 πατάτες
πιπέρι
ρίγανη
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι νερό

Μία μέρα πριν κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τον μπακαλιάρο, τα ξεπλένουμε καλά να φύγει το αλάτι και τοποθετούμε σε δοχείο με νερό, το οποίο αλλάζουμε κάθε τέσσερις ώρες.
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τα πράσα ροδέλες και το σπανάκι χοντροκομμένο. Τα ανακατεύουμε ελαφρά να σοταριστούν. Ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες και πάνω τοποθετούμε τα κομμάτια μπακαλιάρου και το νερό.  Αφήνουμε μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να μείνει με το λαδάκι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου