1 1/2 κιλό σπανάκι
4 πράσα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
6 πατάτες
πιπέρι
ρίγανη
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι νερό
Μία μέρα πριν κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τον μπακαλιάρο, τα ξεπλένουμε καλά να φύγει το αλάτι και τοποθετούμε σε δοχείο με νερό, το οποίο αλλάζουμε κάθε τέσσερις ώρες.
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τα πράσα ροδέλες και το σπανάκι χοντροκομμένο. Τα ανακατεύουμε ελαφρά να σοταριστούν. Ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες και πάνω τοποθετούμε τα κομμάτια μπακαλιάρου και το νερό. Αφήνουμε μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να μείνει με το λαδάκι του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου